Prijzen en kenmerken karaoke

 

Dagprijs
(Incl. b.t.w.)

Dagprijs
(excl. b.t.w.)

Karaokeset 45 euro 37,81 euro
Karaokeset + Beamer 89 euro 74,79 euro
Karaokeset + Geluidsset 89 euro 74,79 euro

Karaokeset + Geluidsset + Beamer

125 euro 105,04 euro

U kunt deze set met eventueel de extra's via deze pagina reserveren.

Bovengenoemde prijzen zijn op basis van zelf ophalen en terugbrengen. Kijk voor meer mogelijkheden op de pagina voorwaarden.

Karaoke op een feest: Succes gegarandeerd!

Terug naar het productoverzicht.


Karaokeset

Omschrijving
Met deze doe het zelf karaokeset wordt uw avond absoluut onvergetelijk. De set bestaat uit een speciale karaoke dvdspeler, 12 dvd's (252 songs), 2 microfoons, een TV (niet afgebeeld) en de benodigde aansluitkabels (geen geluidsinstallatie). De dvd's bevatten 252 karaokeliedjes met bewegende beelden op de achtergrond. U kunt heel gemakkelijk uw eigen geluidsset aansluiten op deze karaoke set. Het is mogelijk een beamer i.p.v. de TV te huren en een professionele geluidsset (sterk aanbevolen vanaf 20 personen). Karaoke op een feestje: Succes gegarandeerd! Download hier een lijst met alle liedjes!

Beamer (optioneel), aanbevolen vanaf 20 personen.

Omschrijving
Maak uw karaoke avond nog onvergetelijker door een beamer aan te sluiten op de door u gehuurde karaokeset! U ziet de karaoketekst op een scherm (meegeleverd) van maar liefst 1,70 x 1,60 meter zodat ook de hele zaal uit volle borst mee kan zingen! De beamer is optioneel en hoort niet bij de standaardset.

Geluidsset (optioneel), aanbevolen vanaf 20 personen.

Huur bij de karaokeset onze geluidsset om het karaoke tot een gegarandeerd succes te maken. U weet dan zeker dat het geluid u niet in de steek zal laten en bent verzekerd van een professioneel klinkende avond! De geluidsset is geschikt voor (karaoke)feesten tot maximaal 80 a 100 personen.

[Indien u hierboven ons logo niet ziet, klik dan hier voor de complete website]