Om u op een passende manier van dienst te kunnen zijn heeft u bij Fun-Rent een aantal keuzes:

Het door u gehuurde object wordt door u opgehaald en teruggebracht.
U haalt het gehuurde zelf op en brengt het ook weer terug. Let er wel op dat u zorgt voor passend vervoer. De objecten kunnen flinke afmetingen hebben en vereisen soms een grote auto, aanhangwagen of bestelbus, vraag hierna bij het maken van een reservering. Wij vragen bij het ophalen een geldig legatiematiebewijs in de vorm van rijbewijs of paspoort en afhankelijk van de waarde van het gehuurde een borg varierend van 50 tot 350 euro. Deze borg krijgt u terug als het gehuurde in goede staat, droog en schoon aan ons wordt geretourneerd. Wij zijn gerechtigd een bedrag van de borg in te houden indien niet aan voorstaande voorwaarden wordt voldaan.

Het gehuurde door Fun-Rent laten bezorgen en ophalen bij uw woning of bedrijf.
Als u zelf geen passend vervoer heeft of u vindt het gewoon makkelijker dan biedt Fun-Rent u de mogelijkheid om het gehuurde bij u af te leveren en weer op te halen. Voor deze extra service brengen wij bezorgkosten in rekening. De bezorgkosten bestaan uit: een starttarief van 15 euro (incl. b.t.w.) + 0,50 euro (incl. b.t.w.) per verreden* kilometer **.

Wij vragen bij het afleveren een geldig legatiematiebewijs in de vorm van rijbewijs of paspoort en afhankelijk van de waarde van het gehuurde een borg varierend van 50 tot 350 euro. Deze borg krijgt u terug als het gehuurde in goede staat, droog en schoon aan ons wordt geretourneerd. Wij zijn gerechtigd een bedrag van de borg in te houden indien niet aan voorstaande voorwaarden wordt voldaan.

Het gehuurde door Fun-Rent laten opzetten en afbreken.
Indien gewenst zorgen wij ervoor dat het gehuurde wordt opgebouwd en wordt afgebroken. De kosten hiervan bedragen 20 euro per object. Als u kiest om het object door Fun-Rent te laten opzetten en afbreken komen daar automatisch bovenstaande kosten voor het vervoer bij.

Het gehuurde door Fun-Rent laten begeleiden.
Het is ook mogelijk om professionele begeleiders te huren bij een object. Zij zullen constant bij het object aanwezig zijn en zorgen voor een professionele, vriendelijke en veilige begeleiding. Het inhuren van een begeleider kost 22,50 euro per uur (incl. b.t.w.). Als u hiervoor kiest dan worden altijd de bezorgkosten aan u doorberekend. De bezorgkosten bestaan uit: een starttarief van 15 euro (incl. b.t.w.) + 0,50 euro (incl. b.t.w.) per verreden* kilometer **. Het uurloon van onze medewerker(s) wordt doorberekend vanaf aankomst tot aan het vertrek van de medewerker.

MeerdaagseKorting
Bij het huren gedurende een langere periode geven wij interessante kortingen voor objecten zonder begeleiding. Als u voor langere tijd wilt huren dan krijgt u een korting die kan oplopen tot maar liefst 50%!

Onze algemene voorwaarden worden u op verzoek toegezonden.

* Het aantal vereden kilometers wordt berekend aan de hand van een routeplanner. Wij rekenen 4 x het aantal kilometers van een enkele reis.

** Vanwege het low budget karakter van onze huurprijzen hebben wij besloten een straal van maximaal 50 kilometer rondom Den Bosch aan te houden als het gebied waarbinnen wij afleveren. Buiten deze straal is het afleverbedrag te hoog in verhouding tot de prijs van onze producten.