Waar vindt u ons?
Fun-Rent is gevestigd in Vlijmen. Vlijmen ligt 4 km van Den bosch, 25 km van Tilburg en 40 km van Eindhoven en Breda. Ons bedrijf is goed bereikbaar vanaf de snelweg.


Bezoek, ophalen en terugbrengen alleen op afspraak!


Contact met Fun-Rent
U kunt op twee manieren contact met ons opnemen:

Wegens omstandigheden is Fun-Rent tot nader order gesloten. U kunt geen contact met ons opnemen.

Ons bezoekadres (bezoek, ophalen en terugbrengen alleen op afspraak):

Fun-Rent

Over Fun-Rent.
Fun-Rent is een jonge onderneming. Ons bedrijf staat voor professionaliteit, flexibiliteit en een goede prijs / kwaliteit verhouding.

Professionaliteit kenmerkt zich door het leveren van maatwerk en het geven van een passend advies gespecificeerd op úw behoefte. Advies en begeleiding met betrekking tot uw keuze wordt gegeven door kundig personeel met aantoonbare ervaring. Als u met ons een afspraak maakt dan kunt u hier van op aan.

Flexibiliteit uit zich bij ons in het samenstellen van een product dat aan al uw wensen voldoet. Wij zullen proberen samen met u uw wensen in kaart te brengen. Daarna zullen wij uw wensen omzetten naar een voorstel waarmee u zeker tevreden zult zijn.

De producten die wij aanbieden zijn jong, goed onderhouden en voldoen aan alle gestelde eisen. Kwaliteit staat bij ons dus hoog in het vaandel. Desondanks zijn onze prijzen zeer concurrerend. Onze prijzen zijn dusdanig laag dat wij zelfs een speciale laagste prijsgarantie hanteren. Als u ons kunt aantonen dat u een vergelijkbaar product elders goedkoper kunt krijgen dan krijgt u ons product voor diezelfde lage prijs met daarop nog eens 5% extra korting.